tisdag 6 januari 2015

Och boken går bra?

Just nu är det en fröjd att skriva. Faktiskt. Hittills håller jag mitt nyårslöfte om att skriva någonting, om aldrig så litet, på Urmakaren varje dag. Det gäller att hålla ut under januari månad så har jag väl säkrat en automatisk vana för hela året, om man får tro dem som säger att det tar 30 dagar att ändra ett mönster.

Igår tänkte jag på Urmakaren hela dagen, men var upptagen med lektörsläsning och på kvällen kom jag på att jag faktiskt inte skrivit något och plitade snabbt ner lite av fortsättningen på den scen jag höll på med. Kändes så himla fint att vad som helst duger, att jag inte har ett visst antal ord per dag som krav.

Idag hängde jag med Fotografen till hans jobb och spenderade förmiddagen i ett konferensrum som heter - håll i er nu - GULDRUMMET. Jag som är ytterst tveksam till att skriva i miljöer jag inte har kontroll över, skrev över förväntan mycket. Och bra. Efter lunch slängde jag mig i en soffa närmare hans arbetsplats och skrev lite till (kändes väl tryggare så). Innan jag går och lägger mig ska jag läsa igenom kapitlet och se om jag verkligen lyckats göra antagonisten så otäck som jag har för avsikt.

Utsikt, lampa, guldfot
Arbetsplats, tofsar, gulddekor
Skribent, dator, guldnaglar (syns inte, men de är kvar
sedan nyår sådetså)
/Anna

5 kommentarer:

Kära Syster sa...

BRA DÄR! Det här året, alltså. Blir så himla bra känner jag. Guldrum, liksom.

/E

Kära Syster sa...

Mmm... Det finns onekligen ett och annat som talar för ett guldår va?

/A

Vilse sa...

JA! Guldår, guldår, får jag vara med?

Kära Syster sa...

ALLA får vara med!

/E

Kära Syster sa...

JAAAA! KONFETTI OCH VIRVLANDE PLYMER ÖVERALLT OCH ALLT ÄR SPRAYAT I GULD OCH VI DANSAR HELT GALNA OCH FÖRFÖRDA AV VÅRA GENIALA IDÉER OCH – Wait, what?

/A