måndag 14 oktober 2013

En riktig helg

Vad gör man egentligen när man är ledig? Fotografen och jag har inte haft en ledig helg hemma tillsammans sedan... gissningsvis någon gång i juli.

Vi gjorde vårt bästa, men det blev ändå ingen tur till Djurgården och Skansen. Inte heller inköp av nya krukväxter. Men fönstrena putsade vi. Insida, utsida, mittemellan. Och vi promenerade runt hela stan i lördags. Fikade på söder, pausade i Gamla Stan, middag och bio i city. Sedan hela vägen hem igen.

Vi har haft sovmorgon och slöat framför tv:n. Jag har läst ut en bok och vi har provat sängar tills vi blev alldeles sömniga. Vi köpte ett soffbord. Vårt första riktiga vuxen-soffbord. Invigning med pizza och så var helgen slut.

Den där pricken är en luftballong!
Ikea, dom kan dom. Eventuellt blir det ett till.
/Anna

2 kommentarer:

Vilse sa...

Görsnyggt! Soffbord, just vad jag går och trånar efter. Vi köpte dem vi har när Busan var på G och vi visste att det skulle bli märken och tråkigheter. Sen skulle vi köpa ett riktigt. Hm. Börjar kännas som att det är dags.

Så glad att ni fick en helg ihop! Det har flängts rätt bra på sistone. Vad såg ni för film?

Kära Syster sa...

Jamen köp det här, vettja! Det är en remake av ett bord som Ikea designade på 50-talet, har jag fått höra i efterhand. 500 spänn.

Vi såg Two Guns, eventuellt blir det ett eget inlägg om det. Eventuellt inte.

/A