onsdag 29 april 2015

Jag är ledsen våren, det är inte du, det är jag

Men hjälp, min hjärna är så himla osorterad just nu! Jag har försökt flera gånger att få ihop ett blogginlägg, men jag lyckas inte få ner orden i någon ordning som betyder något. Försökte precis skriva en kommentar på en annan blogg, med samma resultat. Är det pollen? Månen? Valborg?

Och för övrigt känns det som att jag spenderar dagarna på samma sätt, i en disträ jakt på någon slags mening. Våren är himla fin, men det är inte min tid på året. Det är för ljust, för glatt, för älskvärt. Jag vill bara sitta inne och titta på mörka superhjälteserier. Om ni hör ett klickande ljud så är det jag som biter ihop tills juni.

/Elin

4 kommentarer:

Lugn. Det ordnar sig. sa...

Jag har också svårt att få bukt med dem, vårarna. Ljuset, intensiteten, allt det där man ska älska (och som jag också trots allt älskar) får mig att spreta åt all möjliga håll och kanter. Jag gör för mycket, jag gör för lite, jag gör konsekvent fel saker. Jag är för uppe i varv eller för trött.

När jag blir rik någon gång i framtiden ska jag börja ta tjänstledigt april-maj och enbart ägna mig åt enkla, fysiska uppgifter av typen gräva trädgårdsland. Det är sådant jag klarar av så här års. Tänka sammanängande tankar däremot, det är svårt.

Men det går ju över.

/Liv

Kära Syster sa...

Ja, trädgårdsland! Det borde göra susen.

/E

Kära Syster sa...

Å ligga i soffan och kolla superhjältefilm mitt på dan! Det är det ENDA JAG TÄNKER PÅ!

/A

Vilse sa...

Tre ord: Netflix, Forsyte saga.

Jag älskar våren. Men min kropp gör inte det. Feel you, sister.