söndag 22 februari 2015

Helgen: en recap

I fredags hade jag en lektion, sedan fick jag semesterfeeling och vandrade ut i storstaden. Prövade Stockholmarnas senaste träningstrend, rulltrapporna vid Östermalmstorg (som är avstängda för en oöverskådlig framtid). Kan ej rekommenderas, trots den SL-bemannade vätskedepån vid toppen. Skeppsholmen däremot rekommenderas, dit jag drog min färd. Gick runt holmen och kikade på saker, tittade in på Moderna muséet men bestämde mig för att spara utställningarna till en annan dag.

Lördagen tillbringades i butiken, säljandes diverse förnödenheter till stockholmarna. När klockan slog fem låste vi med eftertryck och sen satte jag mig på tunnelbanan hem till Syster Yster, där ostbågar fanns att tillgå. Efter en superb tacomiddag tog vi så bilen till bion i Sickla för att se, tada, Cirkeln! Vilken visade sig vara precis så läskig som jag hade trott, vilket tog sig uttryck i upprepade rysningar under två och en halv timma. Och precis så bra! Jag och systern var mycket nöjda med att allt vi gillar från böckerna fanns med, trots fotografsvågerns avsaknad av inspirerande bildvinklar.

Söndagen spenderades även den i butiken, dock med en välbehövlig sovmorgon. Efter en inte särskilt händelserik dag sitter jag nu och funderar på om jag ska gå och lägga mig eller sitta uppe ett tag och se början på Oscarsgalan.

Ja, det var väl allt.

/Elin

Inga kommentarer: