måndag 16 februari 2015

Den här kören alltså

Ni vet det där jag brukar säga om att alla borde ha en egen kör? Så sant. I helgen hade vi rep hela lördagen och sjöng på mässan i Högalidskyrkan på söndagen. Världens bästa gäng att hänga med!

Tack Syster Yster för bild!

Nu: djupt andetag inför sjukt lång måndag. Eventuellt satt jag uppe igår och såg de sista avsnitten av "White collar". Hävdar fortfarande att det var så värt (fråga mig igen vid femtiden)!

/Elin

5 kommentarer:

Skriviver sa...

Alltså, avsnitt av White Collar är ju värt vad som helst. Jag menar Neal, jag menar Peter, och Elisabeth - henne får man inte glömma. Vilken ensemble.

Suck att Netflix inte har alla säsonger och att vi är sådana laglydiga, icke-nedladdare här hemma.

Skriviver sa...

Och jag glömde Mozzie! Hur kunde jag göra det. Han är ju bäst av dem allihop ;-)

Kära Syster sa...

Alltså, faktiskt. Jag tycker alltid att man blir lite förblindad av serier som man slukat hela säsonger av på kort tid, när man får lite distans inser man att så himla bra var den kanske inte (typexempel Heroes). Men White collar? Eventuellt började jag från början igen igår. Pilotavsnittet är så sjukt bra! Och ja, alla karaktärer är fantastiska!

Och ja, så himla trist att vara laglydig. Jag får helt enkelt se tre säsonger om och om igen tills nästa kommer ut.

/E

Hanna sa...

Himla fint med bildbevis. Du är ju bara ett proffs, hela vägen ut i taktviftande fingerspetsarna. När jag blir stor och flyttat till Stockholm ska jag vara med i din kompiskör.

Kära Syster sa...

Hanna: Lätt att du ska!

/E