torsdag 11 december 2014

Eller ha den i munnen, jag ska ju ändå inte sjunga?

Min kör ska sjunga konsert i kväll. Låtar har arrats, spelats in och repats, te har bryggts, influensor har kurerats, uppställning har övats och klädkod bestämts.

Själv har jag jagat runt efter den perfekta kavajen i nobelkvällen (ja men jag tar Kungsgatan förbi Konserthuset, det blir en smidig väg), målat naglarna efter kvällens glitter/glam/metall-tema och planerat kvällen minutiöst.

Nu funderar jag bara på vart jag ska lägga stämgaffeln, då kavajen inte har några fickor. I kängan? I BH-n? Knyta ett band runt halsen?


/Elin

5 kommentarer:

Kära Syster sa...

Men ja! I ett band/kedja/snöre runt halsen blir den ju värsta smycket!


/A

Kära Syster sa...

Då ska jag bara hitta ett band/kedja/snöre... Presentsnöre? Satsa på julklappslooken?

/E

Kära Syster sa...

Metallic-presentsnöre!

/A

Vilse sa...

Saknar er! Förlåt mitt usla kommenterande. Men nu har jag i alla fall läst ikapp. Önskar så att jag fick lyssna på konserten (eller ännu hellre sjunga med) men jag vet att ni njuter för mig med. Och stämgaffel-halsband måste ju bli en grej på KMH any day now! Elin, du sätter trenden!

Kära Syster sa...

Kära Vilse, tur att det inte finns några krav på att kommentera alls, någonstans. Men visst märks det att det är trögt både med bloggande och läsande av bloggar. Det måste vara julen som spökar...

/A