onsdag 10 september 2014

Soppa

Man vet vad som väntar när det går en dag utan att man är det minsta sugen på varken mat eller kaffe men däremot gärna dricker ohämmade mängder ingefäracitronhonungsvatten för att det pirrar i halsen. Idag gör halsen så ont att det är jobbigt att tänka. Och jag tröttnade på att äta soppa så det blev pannkakor och te till middag. Ignorerade att jag egentligen inte kan äta bara pannkakor. Men jag får ändå så ont i magen av alla halstabletter att det kvittar. Däremellan häller jag i mig så mycket röd solhatt jag vågar (man kan tydligen överdosera!) och har nyligen adderat alvedon till konfettin så nu är det jag som kryper till kojs. (Har redan kollat ett gammalt Sherlock-avsnitt för femtioelfte gången enkom för det avslappnande i att se något man kan utantill.) Ska bara läsa ett kapitel till först. Eller två.


Natti!

/Anna

6 kommentarer:

Villeosagamamman sa...

Å nej, det låter som Kungsbackabaciller. Förlåt! Må ingefäran omedelbart ta bort alltsammans och vila och läsning göra susen. Kram!

Vilse sa...

Men är du SJUK-SJUK, alltså? Jag trodde bara lite småsjuk. Det där låter ju som riktigt, oromantiskt sjuk. :( Det enda jag är nöjd med i det här inlägget är att du kurerar dig med både medicin, solhatt, ingefära och vila. Bokvalet har jag heller inget emot. Alls, faktiskt. Kram!

Kära Syster sa...

Men å, lilla stackare! Jag gör en kopp te till här och tänker på dig. (Ha! Som att det hjälper! ... men ändå.)

/E

Kära Syster sa...

Söta ni! Såhär efter 10 timmar med hyfsat god sömn svider det bara lite i halsen. Däremot har jag tydligen adderat en liten mängd oromantisk snuva under natten. Annars är jag helt pigg och har den stora fördelen med att kunna jobba hemifrån. Varsågoda för uppdatering.

Och det k a n vara en viss mängd Kungsbackabaciller, men du kan långt ifrån ta hela äran, Katrin.

/A

Anonym sa...

Skönt att du mår bättre, nu får du se till att bli heeelt frisk så att du har mängder av energi på bokmässan :)
Kram

Kära Syster sa...

Tack Emmelie! Japp till den där bokmässan hade jag tänkt vara färdig med snorandet. Man kan alltid börja om veckan efter.

/A