måndag 29 september 2014

Böckerna och de fåniga selfiesarna

Det är väl ingen som läser fotnoter antar jag (för jag gör inte det), men i förra inlägget jag skrev, då när Bokmässan låg i startskottet, råkade jag låta något stå kvar om att ta selfies med författare. Jag tyckte det var en rolig utmaning och det visade sig att jag var precis så feg som jag trodde. Ynka fyra liksom, varav jag känner en sedan tidigare, jobbade i samma monter som en annan och har haft massor med bloggkontakt med en tredje. Det är faktiskt bara den fjärde som räknas. Och nej, de ligger inte i ordning nedan:

Oavsett Vad – Daniel!
Vackra Kyrkor och Debutantbloggen-Johannes!
Från Holmes till Sherlock – Mattias! 
Så-många-bra-titlar – Simona!
Årets bokhög är full av böcker jag inte alls visste att jag skulle ha. Och några som jag spanat in och planerat att införskaffa förstås. Jag gillar blandningen massor. Snyggast handstil har Maj-Gull.


/Anna

8 kommentarer:

Kära Syster sa...

Helt opassande kommentar i låt-oss-sluta-bedöma-kvinnor-efter-deras-utseende-tider, men vad SNYGG du är!

/E

Kära Syster sa...

Men tack kära lillstrumpa! Tänker inte ursäkta mig eller föra över samtalet på annat. Bara tack! Vad GLAD jag blir!

/A

L sa...

Glöm inte håret! Fab!! Du är ju liksom långhårig nu.

Kära Syster sa...

L: Är jag? Hade jag glömt...:) På torsdag får du se hela härligheten live!

/A

Lugn. Det ordnar sig. sa...

Vilken härlig blandning böcker! :-) Jag är nog mest avundsjuk på Grejen med verb (även om jag inte riktigt förlikat mig med det här att jag faktiskt längtar efter att läsa en gramatikbok, new for me...) och på att du ännu inte läst Mirjamboken. Den är så bra! (Och jag tänker mig att det här med handstilen har en naturlig förklaring, i det att Majgull torde vara den som har flest års övning i att skriva autografer.)
Slutligen vill jag instämma med ovanstående talare.
/Liv

Lugn. Det ordnar sig. sa...

Fel. Jag är mest avundsjuk på att du varit på bokmässan, men det är ju liksom självklart. ;-)

/L

Vilse sa...

Gillar att du lagt Ove på sidan. Den är ju faktiskt inte din.

Och så gillar jag att snygga Anna är extra snygg och glad på en bild (nämligen ihop med den som jag inte ens vågade hälsa på).

Kära Syster sa...

Liv: Jag är sjukt pepp på Grejen med Verb, det är en av få böcker jag planerade in på förhand att skaffa. Och najs med Mirjam, där har jag ingen aning om vad jag har att vänta mig annat än att den är August-tippad.

Vilse: Precis, Ove är inte min:) Och du skulle ha varit med, han är supertrevlig och lättsam och kön till signeringen hade lugnat sig, men allt det där vet du förstås redan. Nästa år. Då presenterar jag er för varandra. (För vid det laget föreställer jag mig att vi är super-tjenis.) Och nej, jag pratar inte om Ove förstås.

/A