måndag 10 februari 2014

Måndagsdans

Ny vana hemma hos Lillstrumpa: Måndagsdans! Jag vågade inte blogga om det förra veckan, för då skulle jag ju... ehum... vara tvungen...? Men nu! Två gånger är en vana, right?

Måndagsdans går till så här: Man flyttar undan vardagsrumsbordet och rullar ihop mattan, sedan sätter man på lämpligt youtubeklipp med danspass och försöker ta sig själv på allvar även när man vet att man ser ut som en semaforerande kalv, för hey! Ingen tittar! När man har tröttnat på att hänga med i koreografier pga börjar röra ihop höger och vänster så sätter man på valfri (gärna ösig) musik och släpper loss. Bästa vanan på länge!

Bra klipp: Den här killen gör lättfattliga och roliga videos, och är lagom L-A-cool. Den här tjejen har ett jättebra superbasic program, och berömmer en hela tiden för att man hänger med så bra. Så finns denna underbara kvinna, som får mig att gilla zumba och är härligt avslappnad. Regeln är att aldrig titta på videos med tjejer som visar magen, de är alldeles för upptagna av att visa upp sig för att förmedla någon glädje. Varsågod för tips!

Hänger ni på nästa vecka?

/Elin

2 kommentarer:

Kära Syster sa...

Precis vad jag behöver! Men jag måste lämna in en protest angående veckodagen. Jag kan nog inte vänta ända till nästa vecka...

/A

Kära Syster sa...

Nämen klockan tre i natt funkar lika bra, bara du inte väcker Fotografen! (Du har väl hört det uttrycket, väck inte den Fotograf som sover?)

Och märkte du? Vi har numera en kategori som heter träning. Bara att fylla på...

/E