fredag 11 oktober 2013

Plötsligt en dag har det hänt: NaNoWriMo 2013

Då har man fallit för grupptrycket dårå.

Av bara farten tänkte jag till och med ut ett namn på nästa bokprojekt som jag är riktigt nöjd med. Det är ett arbetsnamn, men ändå. Det säger mer om storyn än några tidigare arbetsnamn har lyckats göra.November, jag är skitstressad och ganska rädd och tycker nog att du kan dröja några månader till. En isvak hade varit trevligare att hoppa ner i, när jag tänker efter.

JAG VET FÖR SJUTTON INTE ENS VAD MAGNETIKA ÄR FÖR NÅT ANNAT ÄN ATT DET ÄR ETT COOLT NAMN! Men säg det inte till nån.

/Anna

5 kommentarer:

Vilse sa...

Haha, okej, jag säger det inte till nån. Men namnet är bra, riktigt bra! Du får ringa och bolla tankar nån gång, så kanske vi kan ta reda på vad det är för historia du ska skriva 50 000 ord på. Iiiiih, jag är så taggad! Vilken grej!! Och så IHOP! Jag har heller aldrig varit med. Man får pröva och se.

Och Elin? Elin, när dimper din anmälan ner?

Kära Syster sa...

Eller hur?! Sitter och försöker redigera Urmakaren, men det blev inte lättare av att jag anmälde ett nytt manus till Nano, liksom...

Ska göra ett synopsis och någon sorts plan över händelseförloppen som jag tänker ska vara med. Så får vi se vad det blir för slags berättelse. Jag tänker att det löser sig. Vill helst bara vara färdig med urmakaren till dess och jag vet inte hur det ska gå till...

Hence, nerverna!

/A

Kära Syster sa...

Som jag sa till min kära syster, jag har ju bara två parallella kurser plus ett band att ta till odödlighet och en kör att leda. Så varför inte, ett bokmanus klämmer man väl in i pauserna?

*obs jag har inte sagt ja*

/E

Lugn. Det ordnar sig. sa...

Men i gengäld ett sjukt coolt namn! Det kommer att bli så bra!!! :-)

Kära Syster sa...

Liv: Tack! Ja, såhär några dagar senare är jag fortfarande mycket nöjd:)

/A