onsdag 19 juni 2013

Snart studsar jag ända upp i taket

Det här med att sitta och tänka, det är inte riktigt min grej. Jag fick muta mig själv med både kaffe och pannkakor för att jag skulle sätta mig och ta itu med redigeringen av den sista skoluppgiften, den som ska se till att jag får studiemedel nästa år och slipper vara sådär dödsfattig som jag är just nu. Nästan, nästan klar, men nu kliar det i hela kroppen att få gå och GÖRA något, i stället för att sitta och fundera över formuleringar som låter någorlunda rediga.

Till exempel att fortsätta öva på den här, och alla andra bröllopssånger jag behöver lära mig utantill idag:


/Elin

4 kommentarer:

Kära Syster sa...

Jamen vad hände? Jag skulle ju hjälpa dig med det där. Bara swosh swosh, ändra det här och det där, förtydliga, ta bort, gör om, strukturera allt sådär svineffektivt så du skulle hinna allt annat också. Va?

Alltså, jag menar om du vill. Ibland vill man bara vara ifred och göra sin grej också.

/A

Kära Syster sa...

Det hände väl att att ingen av oss hade tid samtidigt... Men nu är det skickat och klart! Och oroa dig inte, jag kommer att ropa på hjälp många gånger de närmsta fem åren...

/E

Kära Syster sa...

Härligt, bra jobbat!

Och för fem år framöver: I´ll be there for you!

/A

Kära Syster sa...

Nu råkade jag lyssna på låten samtidigt som jag styr upp slutet av boken och oj vad den skulle vara fin att lägga någonstans innan slutscenen när boken blir film:) Precis vad min huvudkaraktär skulle kunna uttrycka! Fast jag tror att du får ordna med ett ruffigare arr. Kanske gitarr och munspel, typ. Ja?

/A