tisdag 9 april 2013

Ett moraliskt dilemma

Om jag betalar 79 spänn i månaden för Netflix och inte använder det ett dugg, är det okej att streama serier (som jag inte betalar något för) på nätet då?

*måste se alla säsonger av Grey's Anatomy NU*

/Elin

Ps. Jag betalar även TV-avgift. Och sopsorterar. Ds

4 kommentarer:

Sandra sa...

Det här med Netflix - det verkar så bra i teorin, men under min gratisperiod tittade jag ... inget alls. Finns det helt enkelt inte så mycket bra där? Eller är man bara plötsligt inte så sötsugen när man fått en gigantisk godispåse?

Kära Syster sa...

Jag tror på godispåsteorin, fast en godispåse där det låg jordnötsrutor och skumlakrits i ett tunt lager längst upp och, när man tittar lite närmre, torkade gelégodisar från -98 i resten. (Ja, alla författare och bibliotekarier, jag vet att meningbyggnaden blev helt fel men jag är jättetrött och faktiskt musiker.)

Säga vad man vill om Netflix, de är bra på att verka bra!

/E

Sandra sa...

Mmm, jordnötsrutor och skumlakrits ...

Villeosagamamman sa...

Jag rekommenderar Swefilm! Man kan se massor med film och serier alldeles gratis. Man skapar sig ett gratiskonto och när man loggar in så kan man se på mååååånga serier och många många filmer. En del film kräver betalning, men då köper man en månad för 30 kr och sedan är det klart. Alltså, det blir ingen prenumeration. Man kan köpa flera månader i paket, så blir det billigare, men det är inte nödvändigt. Det streamar lite långsamt och blippar mycket på vissa filmer, men men. Gratis är gott.