fredag 15 mars 2013

Skriver lite, bloggar mindre

Den här veckan har jag haft turen att kunna stoppa in mycket gammalt till det nya. Kopiera, klistra in, ändra tempus. Klart. Ungefär så. Just därför borde jag ha klarat bra mycket mer än tio tusen ord. Samtidigt är det vältajmat att skrivandet blev enkelt just den här veckan. Jag behövde det. Är liksom inte riktigt på hugget och tänker att det kanske beror på att jag snart har kopierat in allt gammalt som går att använda. Efter det måste jag läsa min text från början och fundera. Komma på vad som saknas och därefter skriva det som saknas och DET KOMMER ATT TA TID. Jag blir nervös över att inte fixa målet och så skriver jag ingenting istället. Nöjer mig med att denna veckas beting är klart och stoppar huvudet i sanden.

Ha! Så himla skönt att vi fick det utrett. Då tar jag och skriver som sjutton nurå.

Här är förresten en bild från i måndags när Elin och jag tog med oss några kompisar från butiken och lyssnade på Susanne Boll och hennes band Keep It Up på Engelen. Det kunde jag till exempel ha bloggat om tidigare, men som sagt. Det blir inte så mycket skrivet någonstans, okej. Hursomhelst, det var en fantastiskt rolig kväll. Elin kärade ner sig i trummisen som tydligen är vansinnigt musikaliskt begåvad och jag blev stört förälskad i gitarren till höger om Susanne. Sjukt bra sound i den!


/Anna

2 kommentarer:

Vilse sa...

Man kan alltså säga att det varit lite låg stämning och profil både här och där under veckan som gått. Å ena sidan: Livet, livet. Suck och stön, fågelfrön.

Å andra sidan:

Du är duktig. Du kämpar. Livet svänger och manuset stretar. Jag vet *precis* den känslan, att inte riktigt våga sig på att skriva det nya, det svåra, det där som måste bli rätt.

Men du kommer göra det, för du har kommit så här långt. Ställ inte för höga krav.

Kram kram!!

Kära Syster sa...

Åh, vilken klok människa.

/E