tisdag 5 mars 2013

Hej då skrivtid

Mindre dålig dag det här. Gick upp i tid, gjorde frukost, surfade, kollade nyheterna på tv (samtidigt, alltså. Man kan sånt.) Sedan läste jag senaste avsnittet jag skrev i Scrivenerdokumentet. OCH KOM VIDARE.

Fast sedan var jag tvungen att klä på mig, plocka undan saker, plocka undan tvätt, städa lite på toaletten, plocka undan disk och... nu väntar jag. Det ska komma en mäklare och värdera bostaden (Tydligen tycker mäklare att man ska göra det ungefär en gång om året och det kanske är tre-fyra år sedan vi värderade sist. Eller fem. Inte så noga liksom.) och jag KAN INTE jobba med annat medan jag väntar. Är alldeles för nervig. Vad ska hon tycka? Vad kommer hon säga? Kommer jag ihåg allt jag ska fråga om? Borde jag plocka lite till? Och alltså, hon får behålla skorna på typ, för så städat är det verkligen inte.

Ni fattar. Värsta pärsen.

Sedan ska jag in till stan och jobba i butiken. Folk är sjuka och vabbar och är allmänt inte på plats och jag har lovat att täcka upp idag.

/Anna

3 kommentarer:

Vilse sa...

Skrivargudarna är emot dig. Först en crappig dag och sen ingen tid när det väl lossnar. Lite småpestigt.

Lycka till med mäklaren! Vi ska också ha hit en sån i nästa vecka för att det tydligen finns tokmånga spekulanter i vårt område. Urläskigt. Du får komma med goda råd!

Lugn. Det ordnar sig. sa...

Hej Anna!

Hoppas det gick bra med mäklaren. Jag ville bara säga att jag tycker det är en kul idé, det här att blogga tillsammans om två parallella fast oberoende konstnärliga projekt. Det finns ju många likheter, det blir tydligt här på er blogg.

Eftersom jag inte direkt är ett tekniskt snille så fattar jag inte hur man följer en blogg som ligger på en annan domän (jag bloggar på wordpress), men jag ska titta in här lite då och då i alla fall. :-)

Ha det fint!
/Liv

Kära Syster sa...

Vilse: Sorry, har inga bra mäklartips. Är livrädd själv:) Men än är det inte på tapeten att sälja, så jag hinner kanske vänja mig. Det ska vara kul ju!

Liv: Tack så jättemycket! Kul att du hittar en röd tråd mellan vårt svammel och välkommen hit! Alltså, det där med att följa bloggar vet jag mycket lite om. Själv följer jag typ dem vi har listade här på bloggen och så klickar jag på länkarna där. Det syns dessutom vilka som har uppdaterat, det är himla smidigt.

/Anna