söndag 13 mars 2016

Ungefär halvvägs

Sedan skrivarhelgen för en vecka sedan då jag redigerade en sjättedel i version 10 av Urmakaren har jag förvånansvärt nog lyckats upprätthålla ett visst tempo. Jag antar att jag måste ha skrivit fler morgnar än jag är medveten om och kanske även kvällar under veckan som gått? (Det är bara en vecka, men jag tror att jag har spenderat den i Urmakarens tidlösa vakuum, för ingenting går ihop i mitt huvud.)

Den här helgen har jag norpat så mycket skrivtid jag kunnat och helt plötsligt är jag nästan halvvägs genom manuset! Hur har detta gått till?

Men nu börjar de större förändringarna dyka upp i kommentarerna. Nyss skrev jag ett helt nytt kapitel (det blev kort, men ändå) och nästa punkt är att flytta ett helt stycke och bygga ut dess innehåll. Och flyttar man ett stycke, brukar det dessutom innebära en del reparation av hålet som blir kvar.

Det hade varit väldigt fint att avsluta den här helgen med att vara "helt och hållet halvvägs" och inte bara "nästan". Men det är ändå långt bättre än jag hoppats på. Nu måste jag göra soppa och se en rolig film.

/Anna


3 kommentarer:

Kära Syster sa...

Hurra, bra jobbat!

/E

Emmelie sa...

Riktigt bra jobbat! Heja heja! :)

Skriviver sa...

Wow! Det är ju hur bra som helst!

*håller tummarna för att jag ska bli smittad av vad det nu är för sjukdom som du har*