tisdag 5 maj 2015

Par-tey hos mig!

Eller inte... Sitter isolerad med feber och snuva för tredje dagen. Vätskebehandlar med chips och Ramlösa. Pratar med TV:n. Fast det är inte så farligt, man vänjer sig liksom? Plus att jag klippte mig i måndags och ser awsome ut i håret. Längtar bara efter att snyta ut allt på en gång och sminka mig asmycket. Det är en sån frisyr. 

/Elin

7 kommentarer:

Kära Syster sa...

Nämen är du sjuk?!!! Och säger inget?!! Men naaaaawwww stackars dig det låter alldeles förfärligt och oj vad du är värd tv och glass och raggsockar och te och ... KRYA PÅ DIG! Jag kanske ringer. :)

/A

Kära Syster sa...

Tv, glass och te, check! Inga raggsockar, är det därför jag fortfarande är sjuk kanske? Får prova det. Tack för allmänt bryande!

/E

Vilse sa...

Åh, nej, du MED? Jag har just sjukanmält mig till imorn. Måste vila. Måste bli jättefrisk för jag har värsta superhelgen planerad med tågbiljetter, hotell och teaterbiljetter och jag brukar inte bränna stålar på grejer som jag sen inte åker på.

Och du, unga dam, MÅSTE bli frisk OCKSÅ för jag vet att du har en tjusig middag på lördag! *skålar med temuggen och ser på netflix i kör*

Vilse sa...

Är för övrigt mycket avundsjuk på ditt hår. Vill också klippa mig. Och smink, det är bra grejer! Mycket smink kan få vem som helst att bli frisk!

Kära Syster sa...

Nämen det här går ju inte kära vänner. Bli friska nu är ni snälla så vi kan UMGÅS!

/A

Kära Syster sa...

Ja men det är ju därför vi sitter här med ljumna tekoppar och skålar…? SJÄLVKLART är vi friska i helgen, något annat finns ju inte på kartan! *hmpf*

/E

Vilse sa...

Känner i hela kroppen hur frisk jag kommer vara på fredag för att jag är så duktig och vilar idag. *kryper tillbaka ner i lässoffan*