onsdag 15 april 2015

Vad ska jag göra när White Collar är slut?!

Jag har inte tid att blogga, uppenbarligen. Först var det för att jag hade fullt upp med att 1) gå skrivarkurs, sedan för att jag 2) byggde hus och sist för att det var så mycket att 3) göra på jobbet.

1. Skrivarkursen är slut, men jag jobbar vidare på en novell för att skicka in till antologi i maj, så tankarna är fortfarande kvar där. Vilken dag som helst ska jag investera skrivtid och faktiskt trycka på tangenterna över texten också.

2. Huset står kvar, vi bygger mest på helgerna och bara de helger vi har möjlighet att åka till huset. Under påsk var det till exempel intensivt, men just nu? Not so much egentligen.

3. Jobbet, hahahaha. Det är toppar och dalar. Det har varit intensivt några dagar, nu planar det ut lite igen.

Nä, det fattar ju vem som helst att jag ägnar alldeles för mycket tid åt White Collar. Som ju varje normalbegåvad individ med överdrivet eskapism-behov gör. Inte? Är det bara jag?

/Anna


3 kommentarer:

Kära Syster sa...

Jag tycker mig känna igen den här melodin på bloggen… Jag har äntligen hittat ett hyfsat värdigt substitut, "Blacklist". Samma intrig i grunden, fast mer blod och våld. Men någon White collar är den inte, det kan man inte säga. Jag avundas dig.

Och är här för att säga: det finns ett liv efter. Vi är många som gått den vägen, vi finns här för dig. Det kommer att ta ett visst mått av sömnlöshet och ovärdigt youtubande, kanske till och med en oförklarlig craving efter hattar, men du kommer att ta dig genom.

/E

Skriviver sa...

Alltså, jag har ärligt talat inte vågat börja än (alltså på fjärde säsongen), trots att medvetenheten om möjligheten finns där hela tiden som en sorts bakgrundsmusik till mycket av det jag gör. Men jag har sagt till mig själv att det får bli belöningen efter den här stora redigeringsvändan. Eller möjligtvis om jag blir riktigt förkyld(ibland hoppas jag ganska mycket på det).

Blacklist, ja. Tyckte också att den var ett hyfsat värdigt substitut, även om det blev lite väl mycket våld för min smak efter ett tag, så jag höll bara ut i en säsong. Någon White Collar är den ju inte, som du säger.

Å. Nu fick jag lite onödigt mycket abstinens, känner jag.

Kära Syster sa...

E: Tack skaruha, ditt stöd betyder mycket!

Skriviver: NAAAAJ, inte alls meningen att dra din uppmärksamhet bort från det viktiga. Seså, fortsätt koncentrera dig på redigeringen du, det är mycket bättre, här finns inget intressant att se. Sjas!

/A