fredag 2 januari 2015

Vad som händer när vinden vänder

En storm är på väg in vilket får mig att tänka på Chocolat, en annan av mina inspirationskällor.

 

/Anna

3 kommentarer:

Skriviver sa...

En underbar film och faktiskt en ännu underbarare bok :) En av mina inspirationskällor också. Jag har uppfunnit ett tält i mitt vintertivoli (som alltså finns i mitt manus på vintern, jag har inget helt eget verkligt tivoli, tråkigt nog...)där det serveras varm, chilikryddad drickchoklad ur en stor gryta - det hela är ganska inspirerat av Vianne Rocher. Och eventuellt lite av The Night Circus.

Kära Syster sa...

Skriviver: Men jag DÖÖÖR så underbart! Skriver du för unga eller är det en "vuxensaga" som min berättelse (och som Erin Morgenstern´s för den delen)? Det blir inte bättre inspiration än Chocolat och The Night Circus om du frågar mig. Oj, vad jag ser fram emot att du ska skriva färdigt nu känner jag. :)

/A

Skriviver sa...

Jag siktar lite på "unga vuxna" även om jag tänker på berättelsen som en crossover. Jag är ju inte helt hundra procent på tonen än eftersom jag fortfarande bara är nästan klar med första utkastet. Det är också ganska mycket en utvecklingsroman och det blir nog nästa fas: att försöka balansera utvecklingsromankänslan med den där andra fantastik-känslan.

Vad roligt att du blir nyfiken! Jag har ju varit väldigt nyfiken på ditt manus en längre tid, eftersom jag förstått att vi skriver i väldigt liknande genre och eventuellt har lite samma smak :)

/Linda