tisdag 2 december 2014

1. Star Wars

Jamen jag kör på min lista helt enkelt! Vi såg teasertrailern i helgen på j ä t t e h ö g volym. Först i fredags. Sedan i lördags, för säkerhetsskull. Och i söndags kände vi som sagt inte att det räckte med en futtig trailer så då såg vi första och andra filmen. På alldeles lagom volym. Men jag saknar alltid VHS-flimret. Strumpan fick en aha-upplevelse när hon för första gången läste den flygande texten i början. Tja, vad mer finns det att säga? Äsch, vi kör väl en teaser igen?


/Anna

4 kommentarer:

Kära Syster sa...

När jag inte var upptagen med att fota den...

/E

Kära Syster sa...

Exakt! Men nu när du har bilden sparad kan du läsa om och om igen... Å tillsammans: "A long time ago in a galaxy far far away..."

/A

Vilse sa...

Här har trailern gått på repeat (och då menar jag på min privata dator med mig som åskådare) och diskussionerna med storebror och barndomskompisar går varm om hur mycket vi tänker att vi ska längta och hur höga förväntningar vi vågar ha. Analysen så här långt är att öppningsorden (innan första människan dyker upp) känns mer Lotr än SW, men att resten är lovande.

Och jag önskar jag varit med på ert filmtittande. Suget efter filmerna finns, om vi säger så. There has been an awakening. Fast märkligt nog längtar jag allra mest efter Episode III.

Kära Syster sa...

Vilse: O, så hängivet! Jag har tittat max 3 gånger, vill liksom inte slita ut den? Och så försöker jag inte analysera så mycket, eller läsa för mycket av vad alla andra tycker (utom du förstås, dina åsikter kan jag höra vilken dag som helst!). Det är ju ändå ett helt år kvar innan vi får se vad vi väl förmodar blir, om inte ett mästerverk, så ändå något vi kan kalla "härligheten" och innan dess räknar jag iskallt med att bombarderas av både två och tre trailers till av skiftande format och innehåll. Sedär en mastodontmening. Jag har visst inte skrivit på några dagar nu.

/A