tisdag 4 november 2014

November-föraningar

Tydligen har det blivit den månad som folk i allmänhet tycker allra minst om (att döma av diverse kommentarer kring ämnet i mina så kallade flöden på sociala medier). Jag förhåller mig sådär frånvarat klyschig och hänger inte alls med. Istället tänkte jag häromdagen: "Jaha, så sommaren är definitivt slut nu då?" Med frågetecken. Är nämligen inte helt säker alls.

Det var ett par grejer jag tänkte på innan oktober tog slut. NaNoWriMo till exempel. Och skräckhistorier. Plus detaljer kring Urmakaren som jag gärna hade utvecklat i långa inlägg här. Men vad det var har jag glömt nu. Jag kommer ju aldrig ihåg tankar, idéer och händelser. Bara känslor.

För trots mörker, regn och kyla har jag en bra känsla för november. Inte bara för att det finns kaffe och levande ljus. Men exakt vad det är vet jag inte än. Det ska bli spännande att se.

/Anna

3 kommentarer:

Vilse sa...

Tycker nog februari-mars är värst. Alla har influensan i minst två omgångar. Hela världen är grå. Man har hunnit bli trött på konceptet kyla och mörker. Nu finns ju jullängtan och den är ovanligt stark i år.

Känner igen det där med långa inlägg som aldrig skrivs. Mörkertalet på Vilse är enormt.

Kära Syster sa...

Eller hur, nu får man ju grotta in sig som bäst i filtar och te och inte ha dåligt samvete över att man inte gör något vettig! *hemma sjuk för andra dagen*
Februari däremot, där snackar vi ångest. Har aldrig gillat februari.

Och kan vi inte bara sänka formuleringskraven på inlägg framöver? "Urmakare, verb, gestaltning-någonting, fika nu, ja ba' whaaat?" Funkar väl?

/E

Kära Syster sa...

Vilse: Mörkertalet är ordet!

Elin: Hahahaha, den mallen ska jag använda! Lathund ftw!

/A