lördag 12 juli 2014

Oväntad semester (i två timmar)

Såhär fint hade jag det igår:


Alldeles oväntat, också! Jag åkte till Stora Essingen för att repa med Lureena. Kom fram precis klockan fyra, skyndade mig uppför trappan och ringde på dörren. ... Som ingen öppnade. Tittade på klockan igen och insåg: Repet började inte förrän sex! Ni vet, 6, 16, lätt att blanda ihop. Händer mig oftare än man kan tro (och jag vill erkänna). Anyhowders, jag tog mig en tvåtimmars semester på ön, hittade en iskaffe och ett träd vid strandkanten där jag kunde sitta och läsa min bok. Oväntad semester är den bästa!

Idag händer det spännande grejer, Lureena åker på roadtrip! Ner till ungefär Falkenberg och en festival som heter Nääsville. Vi går på i kväll vid sjutiden!

/Elin

2 kommentarer:

Vilse sa...

Men vad säger du människa!? Är du i Falkenberg?? Förstår du att det är mina hemtrakter (fast jag har faktiskt aldrig någonsin stannat i Falkenberg, så jag vet inte hur det är just där) och här sitter jag i Grängesberg som om vi alldeles bytt plats med varandra i universum.

Men störtkul m roadtrip i alla fall. Låter som att Lureena är på uppgång! Lycka till!

Kära Syster sa...

I know, det är ju helt stört! Jag försökte få hemvägen att gå via Bergslagen, men det föll på sin egen orimlighet. Men någon gång kommer vi att mötas! I augusti, hoppas jag.

/E