fredag 23 maj 2014

Ni behöver verkligen inte läsa det här, jag skriver bara för att slippa skriva

Jag äskar det här vädret, verkligen. Vi är värda det. Men det är så OERHÖRT svårt att samla tankarna i värmen, bara! (Fredag eftermiddag kanske har med saken att göra också.) Har suttit hela eftermiddagen och stirrat på skärmen, eller nej, efter ett tag gick jag och la mig i soffan och läste ett resemagasin i stället. Kanske somnade lite. Sen var jag frusen, så jag gick en promenad. I shorts, för i år ska jag banne mig lära mig. Sen gjorde jag en smoothie och gick tillbaka till datorn. Stirrade lite till.

Ämnet är "Reflektion över min egen kunskapsutveckling, i kursen och livet i stort". På fyra sidor. Jag har cirka fyra rader. Som inte ens ska vara med, det är bara lösa tankar kring hur jag ska lägga upp det. Och nu kladdar jag här i stället, i ett försök att tänka. Men mest tänker jag på att gå över gatan till Coop och köpa glass. Och på att jag måste köpa en hake till fönstret, så det inte dras med av vinden och slås sönder mot det utstickande taket utanför.

I morse missade jag bussen, pga klädkris. Skulle precis gå ut genom dörren när jag insåg att klänningen jag hade på mig var alldeles för kort och fick mig att känna mig som en flaggstång. Så i stället för att gå till bussen drog jag fram allt ur garderoben som skulle kunna passa en dag som denna. Fler för korta klänningar, kjolar som inte passade till någon överdel, överdelar som inte passade till någon underdel. Vad har folk på sig egentligen? Så efter skolan (jo, jag tog mig dit, i tid otroligt nog) gick jag en sväng på stan. In och ut ur provrum, svetten lackade. Kom hem med fyra påsar. Hoppas något passar.

Värdefull tid, som skulle gått till reflektion. Så nu sitter jag här och reflekterar. En fredag kväll. I 28 grader.

/Elin

2 kommentarer:

Kära Syster sa...

Hehe. Låter exakt som jag ju. Hetsköper första bästa liksom. Men så hade jag en fin kjol att ha idag också. Jajamen, barbent. På jobbet. På stan. Till allmän beskådan. Övar jag med nämligen och det går fint!

/A

Kära Syster sa...

Jag gillar hur du tar din roll som förebild på allvar!

/E