torsdag 10 april 2014

Saker jag tänker på till exempel när jag blir inbjuden att mingla med Massolit Förlag på bloggträff:


  1. Hur otroligt objektivt författarna lyckas presentera sina böcker. De pratar om karaktärer, handling och teman utan att köra fast det minsta känslomässigt och bli pretto.
  2. Hur duktiga alla inbjudna proffsbloggare är på att simultantwittra/-instagramma/-facebooka/-blogga om allt smart författarna säger i exakt samma sekund som de säger det.
  3. Hur märkligt det är att jag återigen kommer utan sällskap till ett mingelevent, känner någon som jag klamrar mig fast vid, kastar mig över någon annan som jag minglat med tidigare för att slutligen våga stifta ytterligare kontakt med folk jag inte släpper taget om tills det är nästan folktomt och det är dags att gå.
  4. Hur fullkomligt lycklig man blir av att befinna sig i samma rum som andra som älskar böcker. 
  5. Hur vansinnigt mycket böcker det finns som jag vill läsa ungefär nu genast. Kolla bara:
Sofie Sarenbrant: Visning Pågår 
Lars Wilderäng: Stjärnklart 
Jon Rönström och Anders Ekman: Stalins Makaroner
Marika King: Projekt Längtan
Manne Fagerlind: Mina Drömmars Land
Jenny Damberg: Nu Äter Vi!
/Anna

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken rolig kväll och så många boktips! Mitt största problem är hur jag ska hinna läsa alla böcker och samtidigt skriva en egen. Ett mycket angenämt problem om jag får säga det själv :)
Trevlig helg!

Kära Syster sa...

Visst är det så. Och till skillnad från bokslukarbloggarna som var inbjudna till eventet läser jag sjuuukt långsamt! Men jag försöker ändå varva läsning med skrivande, det är väl ända sättet att bli bättre på att skriva...

Trevlig helg!
/A

Vilse sa...

Mitt internet flödade över från den här tillställningen den kvällen och så var du DÄR! Jag säger ju det. Du är bara för cool för mig.

Kära Syster sa...

Hehe, jag snikar in mig både här och där, det är väl tydligt vid det här laget?

/A