söndag 6 april 2014

Guldkant en söndag

När jag gått ombord med brorsbarnet på rätt tåg och hon satt sig tillrätta sa hon bestämt: "Nu klarar jag mig, tack och hej då."
Så jag ställde mig på perrongen och väntade i sju minuter tills tåget gick och då vinkade vi till varandra och jag åkte hem.

Läste klart ett stycke manus i ilfart, duschade, tvättade håret, svidade om och åkte in till stan med Fotografen där vi åt finmiddag med vänner på Strandvägen 1. JB Quartet har äntligen återupptagit konceptet "Sköna Söndag", fast på ny adress då de tidigare höll till på Berns. Bra också att hela kvällen är tidigarelagd jämfört med tidigare, bandet började spela redan runt 19.00-tiden så vi var hemma i rimlig tid.

Ahhh, ljuva vuxentid, säger då det. Elin, nästa gång är det du som följer med. Alla andra: Sköna Söndag kör varenda söndag så in och boka bord bara. Stämningen är intern och generös på samma gång.


/Anna

8 kommentarer:

Kära Syster sa...

Jag tackar aldrig nej till Sköna söndagar. Och bra jobbat där, att ta hand om barnet hela helgen! Du är den bra fastern.

/E

Kära Syster sa...

Jag är fastern som råkar bo med den bra farbrodern, tur för mig:)

/A

Kära Syster sa...

Så sant, jag måste hitta mig en farbror... Eller...

/E

Kära Syster sa...

Hahaha, det där blev ju inte konstigt alls...!

/A

Vilse sa...

Hahahahaha! Åh, saknar er!

Sandra sa...

Ja, kom med nästa gång, E! De ska spela alla söndagar resten av livet, sa de, så det blir många tillfällen att välja på. :)

Kära Syster sa...

Sandra: Sa dom verkligen resten av livet? Ja, det gjorde dom nog...

/A

Sandra sa...

Det sa de. Men på hemsidan står det fram till nyår. Det kan omöjligt vara samma sak. :)