torsdag 20 mars 2014

Vad vore livet utan releasefester?

Jag firade denna vårdagjämning med att skåla för en av de böcker jag sett allra mest fram emot i år: Josefin Lindéns Tiden går så långsamt när man tittar på den. Jag kom dit själv, pratade konstant med folk hela kvällen, åkte hem med tillsammans med bloggbekantingen Emmelie. Äntligen fick vi träffas! Äntligen fick jag bekräftat att hon är precis så där mysig och härlig som jag trott.

Förlagsfolk, bokbloggare, författare och annat löst folk. Och så jag mitt i allt detta. Det tog pinsamt nog ett tag efter att jag hälsat på Anna Lönnqvist innan jag insåg att hon är en av årets coola debutantbloggare, men trots det hade vi hur trevligt som helst.

Men mest av allt: tiden går så långsamt när man väntar på en bra bok. Sedan går tiden så himla snabbt när man äntligen får fira den. Nu har jag den i min ägo, med fin dedikation och allt. Och jag kommer klappa på den ett tag innan jag läser.

Tack Josefin för att du förde oss alla samman!


Signeringskön var hur lång som helst!


Så Josefin gjorde en paus och underhöll med egna och andras låtar.


Precis innan Emmelie och jag åkte hem lyckades vi få med huvudpersonen på en selfie. Baraföratt.


Tror minsann att skrivarlusten fått sig en ordentlig boost ikväll!

/Anna

5 kommentarer:

Anna Lönnqvist sa...

Kul att ses! Jag kanske ska börja presentera mig som "debutantbloggaren" i fortsättningen, i stället för mitt riktiga namn. :)

Lugn. Det ordnar sig. sa...

Kul med release-fest! :-) Och "Tiden går så långsamt när man tittar på den" är verkligen en sjukt bra boktitel. Måste läsa den bara därför!

/Liv

emmeliehardenborg sa...

Det var sååå roligt att äntligen träffas! Haha, blev en bra bild till slut =)

Josefine Lindén sa...

Men vilket fantastiskt fint inlägg! TACK för att du kom! Och tack Liv, jag älskar titeln, hoppas du ska tycka om boken!

Kram på er allihop!

Kära Syster sa...

Anna: Haha, ungefär som jag: Kära Syster-Anna liksom:)

Liv: Eller hur?! Den här boken är precis en sådan jag hade stoppat på mig (och betalt för) i bokhandeln om jag så inte visste någonting om den. Omslaget är fantastiskt.

Emmelie: Detsamma! Och det blir fler gånger:)

Josefine: Men för tusan, jag har ju stavat ditt namn fel! Och jag som tyckte jag kollade så noga. Ber om ursäkt. Tack för att jag fick komma, tack för en underbar kväll! Kram tillbaks!

/A