söndag 9 mars 2014

Några myror i brallan och ett par fjärilar i magen, ja

Den här helgen har huvudsakligen dominerats av solsken, skräpmat och vissa förberedelser inför en alldeles ny slags arbetsvecka. Men vi kan även kalla den "helgen-då-jag-tog-mig-till-den-avsides-affären-och-hittade-den-läge-eftersökta-müslin-längst-ner-på-en-hylla".

Jag har fått tillgång till mailkonton för det nya jobbet och det plingar in drösvis av loginuppgifter och allsköns information. Jag har bombarderats av mappar och strukturer som jag så snart som möjligt ska ha kontroll över. Spontant känner jag lite såhär: Är det inte måndag snart? Tur att jag har en dejt ikväll så att jag får annat att tänka på. Eller, vem försöker jag lura. Jag kommer förstås att babbla sönder middagen med detaljer kring mitt nya jobb. Det blir roligt!

Egentligen borde jag utnyttja någon timme eller två åt Urmakaren nu. Frågan är bara om jag kan koncentrera mig. Men jo okej jag gör ett försök. Vi säger så.

Frisk luft.
Granola.
/Anna

4 kommentarer:

emmeliehardenborg sa...

Kunde du koncentrera dig? =) Så roligt med ditt nya jobb!

Vilse sa...

Att hitta den rätta müslin är lite som jakten på den heliga Graal. Man kommer nära, men aldrig hela vägen fram.

Lycka till på jobbet och ännu mer med att balansera livets alla nya och gamla delar!

L sa...

Vilse: Så skönt att höra att jag inte är ensam om att vara besatt av att hitta den perfekta müslin. Min familj fattar inte grejen. Sen när jag hittar en lovande kandidat är jag beredd att betala nästan hur mycket som helst. Just nu är favoriten en granola som haft lite problem med leveranserna, så jag bunkrar när det finns. Jag kanske borde skaffa mig en hobby...

Kära Syster sa...

Emmelie: Nej verkligen inte. Ska öva på det. Och tack! Det är jätteroligt!

Vilse och L: Den heliga Graal, ja. Kan rekommendera Biofoods Maltrostade Granola. 60 spänn för en liten påse och VÄRT! Fast jag strösslar den mest som lite topping på yoghurten så det går inte åt några mängder...

/A