onsdag 15 januari 2014

Sen blev allting bättre


Efter regn kommer solsken, osv. Det var himla fint ljus på min promenad från skolan, så jag bestämde mig för att åka hem till Syster Yster för lite opretentiöst eftermiddagshäng. Två avsnitt HIMYM hann vi med, sen gick hon för att hämta svågersbarnet och jag åkte och handlade mat. Nu står det vegetarisk chili på spisen, har bestämt mig för att jag blir piggare av grönare mat. Recept plockade jag här, tips!

/Elin

1 kommentar:

Curt sa...

God och bra vegetarisk/vegan mat som är både ekologisk och näringsriktig är ju svårt att hitta. Green n Lean är svensk KRAV-märkt kvalitetslivsmedel med verkligt unika näringsegenskaper som baseras på groddade råvaror och som inte innehåller tillsatser av något slag. Lågt GI med mycket fibrer och finns 5 olika produkter; burgare, morot- rödbeta och broccolibullar. Den här produkten passar också som ingrediens i pastarätter – man smular bara ner den i t.ex. en tomatsås och så har man en vegan ”köttfärssås” eller kan användas i lasagne mm. Tror inte att den finns i alla butiker men man kan fråga efter produkten i butikerna så kanske dom kan ta hem mot beställning.
www.green-n-lean.se
P.S. Green n’ Lean har nominerats till Garant Ekostjärna 2014 – där Vinnaren utses på Ekogalan på Grand Hotell i Stockholm 30 januari. Besök www.ekoweb.nu/?p=11221 för mer information