torsdag 19 december 2013

Sådana där dagar då man är glad att man bor mittemot en pizzeria

Det är lite deppigt på bloggen, va? Jag är ledsen, har inget roligare att komma med. För idag var dagen som basisten i vårt band valde att lägga ut en kort kommentar på Facebook om att han slutar. Vilket slutade i en dag av internetgräl, sms-övertramp, allmän pajkastning och krishantering. Såatte.... det verkar inte som att det finns något band längre.

Men en bra sak! Var att sjunga i Gamla Stan med två vänner. Vi sjöng carols och hade tomteluva och gjorde några människor glada.

Jag är en obotlig optimist, i det stora hela. Jag tänker att allt som händer löser sig till något bättre. I morgon ska jag äta lunch med sångerskorna i bandet och prata ut, kanske bråka lite, kanske gråta lite, kanske bara ha trevligt. Och samla ihop bitarna och se vad vi kan göra med dem.

I vilket fall får jag jullov om tre dagar, och det kan ingen ta ifrån mig.

/Elin

4 kommentarer:

Vilse sa...

Neeej, vad ledsamt! Ni som spelade in demo och allt. Var så på gång. Vad hände? Ack, den mystiska banddramatiken som vi andra inte begriper oss på, vi som bara vill lyssna på bra musik.

Hoppas att något gott kommer ur det och att vi får höra sommarplågan 2014 i en Spotifylista nånstans ändå.

Och jullov! JA TACK!!

Kära Syster sa...

Är det nu Strumpan ska börja fronta sitt eget band? Stackars er ändå, hoppas ni i slutänden kommer till er rätt, var och en för sig, i andra konstellationer. Jag tror i alla fall att du har hittat din genre med det här bandet. Värt!

/A

Kära Syster sa...

Ja, 2014 är kanske året då även jag satsar på egenutgivning? Men jag tror som du Anna, värt. Jag har lärt mig mycket och har med mig mycket, vad som än händer.

/E

Vilse sa...

Jag är ALL FOR egenutgivning (fråga Anna Gerrbo om det, hennes man har ju på egen väg nått Spotify, vad jag förstår) och det är ju fantastiskt att du lärt dig och känner dig mer hemma i branschen så att säga. Hade jag inte haft mina år av sådant hade jag aldrig gett ut bok nu. Hoppas lösningar och möten ligger inom räckhåll. Kram!