tisdag 19 november 2013

Skam den som ger sig!

Näru, NaNoWriMo. Än har jag inte gett upp. Även om det har verkat så den senaste veckan eller så. Jag har legat fett efter för att tala klarspråk. Missade 25.000-strecket i fredags. Missade 30.000-strecket i går. Men så bara SWOSCH sprätte jag ur mig 8308 ord i dag! (är vansinnigt förtjust i den precisa statistiken man får på sin Nano-sida)

Rätt omtumlande.

  • Jag har gett min huvudperson en riktig elaking att handskas med. (Skrev en scen där hon blir förminskad ner till fotknölarna som jag upptäckte att jag helt baserade på egna erfarenheter och blev svinarg medan jag skrev.)
  • Jag har varit och knackat på bergväggar i en gruva.
  • Jag har nästan haft ihjäl en spådam.
  • Jag har firat nyårsafton.
  • Jag har druckit te i en berså.
  • Jag har fått ett föraning. Om en skatt.
Man hinner en del på en dag bara man sätter lite fart.

Back on track!
/Anna

8 kommentarer:

Vilse sa...

ÅTTATUSEN ORD på en dag!! Jag vet inte vad man gör, hur man bär sig åt, för att fira något så storartat. Konfettin faller lite... platt. Hur som slår jag på stora trumman och önskar att jag var du och fick uppelva allt det spännande du beskriver under ett sådant mastodontpass! Skatter och bersåer och försök till spådamsmord på en och samma dag.

GRATTIS!

Lugn. Det ordnar sig. sa...

COOLT! Sjukt bra gjort! :-) Nu är det jag som ligger efter... Inte så ybermycket, 3000 ord eller så, men det går lite trögt och jag är illans trött... Heja dig!

/L

Anonym sa...

Wow! Bra jobbat!! :)

Kära Syster sa...

Tack hörni!
Det känns lite lagom sinnessjukt sådär. Jag tror knappt att det är på riktigt och undrar liksom hur mycket jag har fuskat mig till de där åttatusen orden. Men det fina är att jag inte tror att jag har fuskat mer än vanligt:) Texten är platt och full med trams, inte tal om något annat, men där finns massa olika guldkorn, nyanser av karaktärerna och olika företeelser att skrapa vidare på i en avlägsen redigering. Är skitnöjd!

/A

Kära Syster sa...

JA, bra jobbat! Och vilken underbar dag du verkar ha haft, önskar att man fick följa med någon gång!

/E

Krönikören sa...

Heja! Snygg statistik, bra jobbat. Min statistik står i ett hörn och skäms.

Kära Syster sa...

Nej men Krönikören, vad är det jag hör? Än är det inte försent, vettu. Det är över en vecka kvar och allt kan hända... :)

/A

Kära Syster sa...

Nej men Krönikören, vad är det jag hör? Än är det inte försent, vettu. Det är över en vecka kvar och allt kan hända... :)

/A