söndag 24 november 2013

Och jag fick ett jobberbjudande

Jag fick ett SMS medan jag åt middag, det visade sig vara Tommy från Sundsvall. Som hittat mig på en ett forum på nätet där jag inte angett varken efternamn eller kontaktuppgifter, men däremot födelsedag och namnet på bandet jag spelar i. Så med några knapptryckningar hade han mitt telefonnummer och som jag sa till honom, det är ju lite delar fantastiskt som skrämmande.

Men i det här fallet ganska kul, han hade hört mig spela i ett Youtube-klipp och undrade om jag kan lägga ett spår på en skiva som han producerar åt en sångerska.

Knasigt va?

(Jag svarade att jag skulle tänka på det, försöker komma ihåg min kroniska "för många bollar i luften"-ångest. Men ändå.)

/Elin

5 kommentarer:

Kära Syster sa...

Haha, nätet alltså. Vilken grej! Vilken totalt skrämmande grej! Vilket totalt skrämmande smickrande grej!

/A

Vilse sa...

Håller med Anna om skrämmande och smickrande och förstår fullt ut bollar i luften grejen, men alltså... är det här inte en sån sak som du typ borde göra bara för att det är jätteroligt och lärorikt och allting? Fast det beror förstås på arbetsinsats och genre och vem den mystiska sångerskan är.

Men ändå. Smaska i dig berömmet bara!

Kära Syster sa...

Jo, som jag sa till honom; jag är beredd att pröva allt en gång! Det är lite osäkert med betalning, men det kan jag ta. Det vore mest för erfarenheten, och kontakterna. Men I know! Skrämmande! Smickrande!

/E

Vilse sa...

Ja! Erfarenhet!! Du kommer bli den nya Helena Josefsson!! (som körar till Per Gessle på Mazarin-skivan och gjorde det så himla bra att han gjorde duetter m henne på nästa platta och nu går jag runt o lyssnar på hennes band bara för att jag en gång i tiden trallade med till Här kommer alla känslorna på En o samma gång. Mhm!)

Go Elin!!

Andra intryck sa...

Vilken grej! Verkligen både läskigt och smickrande!