söndag 10 november 2013

Jag är här nu!

Frukost i nya lägenheten, efter den första natten. Det var helt ljuvligt att gå och lägga sig i den breda sängen med svart järngavel (som jag spontanköpte igår via blocket) i stället för bäddsoffan jag sovit i de senaste månaderna.

Det är alldeles underbart att äntligen få vara hemma hos sig själv, som jag konstaterade igår. Innan jag flyttade in hos Syster Yster och Fotografen bodde jag i en andra handslägenhet som var jättefin, men... någon annans. Nu packar jag upp låda efter låda och bara myser av att vara omgiven av mina egna saker igen. Champagneglas! En drake! Mina CD-skivor som jag haft sedan gymnasiet och borde göra mig av med!

Det känns lite tomt också, efter att ha bott två månader så tätt inpå mina favoritmänniskor och helt plötsligt vara ensam på lika mycket utrymme. Och lite suspekt är det ju, ska jag? Allt det här? Kan det verkligen stämma, är det inte någon som gjort ett misstag någonstans?

Men idag är det tillbaka till verkligheten som gäller, ska lyckas med att hinna med bussen och ta mig in till stan i tid till jobbet. Spännande!

Med lite tur fattar jag snart hur jag ska få in bilder från min nya telefon (japp, allt nytt!), så ni får se.

/Elin

3 kommentarer:

Vilse sa...

Du skriver ju så underbart att jag inte kan låta bli att tycka att du borde flytta oftare, bara så jag får läsa om det.

För övrigt är jag själaglad för din alldeles egna lägenhet. Skål!

Kära Syster sa...

Åh, tack! Själaglad var ett fint ord.

/E

Villeosagamamman sa...

Själaglad är ordet! Jippi!! Grattis!!