måndag 25 november 2013

Ikea: återbesöket

Då har man skruvat ihop ett skrivbord då.
Så att Strumpan har någonstans att sitta och jobba.


Men mest nöjd är jag över bedriften att få in hennes nya fåtölj i bilen. Vi fick förstås packa upp den ur all kartong på parkeringen, men sedan gick det.

Förra gången vi åkte till Ikea mätte vi supernoga och hade massor med utrymme över.
Den här gången, not so much. Living on the edge and all that jazz.

/Anna


5 kommentarer:

L sa...

Ikea utan mätning av hemtransporten är bättre än extremsport! Ägnade mig åt det i söndags då jag handlade bokhyllan Billy utan att ha en aning om den skulle gå in i bilen... Men det gjorde den ju såklart. En kan väl sina ikeamöbler! Sen att frugan håller på att få ett nervöst sammanbrott kryddar ju bara upplevelsen lite extra. Inköpet av jättestor sänggavel förra sommaren, när vi inte visste hur man gjorde för att fälla baksätet, är ett minne för livet. Trodde aldrig att han skulle överleva... Då fick vi också lämna kartongen på parkeringen. Men hem kom gaveln!

Skrivbordet "Micke" står hemma hos mig också.

Kära Syster sa...

Där ser man!
Kan inte påstå att jag är jättehemma på Ikea och "kan" således inte deras möbler. Hey, jag kan knappt köpa korv där, visade det sig igår. Så sällan är jag där. (Eller: så duktig har jag varit på att hålla mig därifrån.)
Jag har liksom heller aldrig varit där utan Fotografen och han trollar ju in vad som helst på vilken yta som helst. Lite av hans partytrick, kan man säga. Så när man själv står där med tung, oformlig sak som ska in i ett uppenbart begränsat utrymme, så bara "öhhh... What Would Fotografen Do?"

Summa Summarum: *överjordiskt nöjd*

/A

Vilse sa...

Wahahaha! "What would Fotografen do?" Du kan då ge guldkant till vilken lång jobbtisdag som helst.

Skulle man kunna säga att bagageutrymmet är för Fotografen, vad Mary Poppinsväskan är för dig?

L sa...

Ikea är min bästa gren, och det verkar vara ärftligt för när jag frågar äldsta sonen vad han vill göra svarar han "åka till Ikea"!

Kära Syster sa...

Vilse: Du har fattat helt rätt. Vi jobbar bara i olika dimensioner. Han: bagageutrymmen, förråd, lastbilar. Jag: handbagage.

L: Hahaha, den stackarn är hjärntvättad! Gulligt!

/A