onsdag 20 november 2013

Dagen då Syster Yster mest skjutsade omkring på folk och blev bjuden på mat

Det är onsdagmorgon man ska vara på Ikea, precis när de öppnar tydligen. Och så ska man vara där i sällskap med en lillasyster som genast tar en till restaurangen där man får frukostmacka och kaffe för att orka med rundan på varuhuset. Jag drar den slutsatsen eftersom jag aldrig varit med om ett så trevligt och rentav gemytligt Ikea-besök som idag. Och det innehöll de redovisade punkterna ovan samt ett lagomt strosande och ett högst tillåtande klimat av utsvävningar. Det gjorde i och för sig att vi blev kraftigt försenade mot tidsplanen. Häpnansväckande i sammanhanget att vi höll budgeten med råge.


I alla fall.

När vi äntligen hittat allt vi kunde få med oss och fotat av allt vi får ta nästa omgång (hade jag bara haft en skåpbil så...) och lastat in allt i bilen, gick vi tillbaka in och åt köttbullar (jag) och kyckling (Strumpan). "The Ikea Experience", som Strumpan kallade vår grand tour.

I morgon utlovas ett minst lika rafflande inlägg om exakt hur mycket tid man kan lägga på att pimpa nyiköpta Ikea-hyacinter. Jojomen.

/Anna

Inga kommentarer: