måndag 28 oktober 2013

Inte så mycket kontinuitet någonstans alls faktiskt

Förra veckans inspelningar var tydligen en pärs. Baserat på alla dagars frånvaro här alltså. Och visst, har man varit utomhus och filmat en hel kväll till sena natten och sedan har två timmar på sig att sova innan man ska möta tjugo statister i ottan, är man inte helt klar i huvudet. Inget jag rekommenderar. Men det gick bra ändå.
Nu sitter Elin och ordnar med elavtal och andra vuxna grejer eftersom HON FLYTTAR TILL HELGEN! Känns skitkonstigt.
Jag läser NaNoWriMo-research för fulla muggar och peppar för november. Med Urmakaren händer det tyvärr inte mycket. Han måste få min tid den här veckan, men jag konstaterar att det där skrivarrådet "skriv lite varje dag, bara lite för att inte tappa kontinuitet" inte funkar när man jobbar dygnet runt då och då. Mission:Uppstart börjar alltså i morgon.
Idag: gästarbete i butiken.


/Anna

2 kommentarer:

Vilse sa...

Ja, det har känts tomt utan dig. Skönt att din hysteriska vecka är över, du vet jag blir lite orolig för hälsan när Elin säger att ni bara jobbar och aldrig sover.

Men spännande med uppstart! Urmakaren och Nano och allting. Yay!

Kära Syster sa...

Japp det var ett dygn där med typ ingen sömn alls. Men det gick! Och resten av veckan, när jag inte kunde formulera mig här, var det för att jag kollade på tv och sov i kapp. Typ. Tack för omtanken! Nu ska här vara som "vanligt" igen.

/A