onsdag 18 september 2013

...och hos Lillstrumpa intet bättre

Det saknas för sjutton en kvällsbikt här!

Men Strumpan går och lägger sig nu så jag tar hennes parti i förvar och outar helt friskt även hon haft en särdeles hemsk och utpumpande dag.

Därav körde vi massivt matlagningsrejs till middag. Inklusive äppelpaj. Och ett avsnitt av Hell on Wheels för att ens tillvaro stundtals kräver en verklighetsflykt genom att se på dem som har det värre. Därefter kollade vi ett avsnitt av Roast och låg stundtals dubbelvikta och kiknade av skratt åt de låga skämt som kända amerikanska komiker fullständigt pepprade varandra med. Även det en verklighetsflykt genom att se på dem som har det sämre.

Och se! Vi är ett hyfsat sömngångaraktigt, men muntert, gäng som går till sängs. Muntert, men aningen förkylningsmottagliga. Dricker röd solhatt och hoppas på det bästa.

/Anna

4 kommentarer:

Vilse sa...

Röd solhatt, alltså? Låter som att förkylning slagit till i Strumplandet. Var är Katrin och hennes ingefärsbrygd när man behöver henne? Krya på er!

Kära Syster sa...

Hittills har jag faktiskt klarat mig. Men ingefäran och citronen ligger redo i fruktskålen, jag misstänker att det slår till i helgen. För det vore bara för typiskt.

/A

Vilse sa...

Inget sånt nu när det är DU VET VAD nästa vecka!!

Kära Syster sa...

Jo tack. Jag kniper allt jag kan för att hindra förkylningen till veckan därpå...

/A