söndag 25 augusti 2013

Tre vimsiga dagar

Är det måndag i morgon säger ni? Jag är skeptiskt. Det är ju tisdag idag. Alternativt onsdag. Eller fredag.

Okej okej, jag är inte oresonlig.

I fredags hängde jag på en solig strand hela dagen. Det var synnerligen varmt och skönt, bara olidligt hett till och från. Då höll vi paraplyer över modellerna som låtsades som om det var höst och alltså var klädda därefter. Vi andra klädde av oss mer och mer ju längre dagen gick. Kavlade jeansen högre på benen och så.

Här ansvarar jag för att inte skärmen ska blåsa ner. Och passar
på att knäppa kort på mina fötter medan de arbetar i bakgrunden.
Sedan jobbade Elin och jag samma pass i butiken och våra kollegor börjar nog inse att faran med att vi arbetar tillsammans inte är att vi får överdos av varandra och börjar slåss. Faran är snarare att vi drabbas av fjanteri-overload och måste huka oss bakom kassadisken och skratta så tårarna rinner.

Jag avslutade helgen på bästa sätt med parkteater. Gunhild Carling underhöll så det sprutade om det och var man tveksam till att dansa lindyhop innan, så var det nog fler än jag som ville kuta raka vägen till danslokalen och skriva in sig på första bästa kurs efter föreställningen. Varité och jazz och charleston. Inspirationen till nya berättelser låg tät i den varma sommarkvällen och lyckoruset kommer räcka hela veckan!

I sista numret innan pausen ställde sig Gunhild i toppen av
pyramiden och spelade trumpet så det dånade.
/Anna

2 kommentarer:

Vilse sa...

Yay för lyckorus! Yay för sommar och strand och fnitter bakom kassan. Dubbel-yay för inspiration till nya berättelser. Vilken helg!

Kära Syster sa...

Vilken helg ja! Fast den bestående känslan är lätt utmattning... :)

/A