torsdag 22 augusti 2013

Pga har lånat IPad och kan inte överföra bilder från telefonen

Tänk er: en solig vy över en svensk sjö, sedd i motljus. Några änder glider fridfullt genom vattnet, vågorna mot bryggan avslöjar en svag bris. Strandkanten är tom efter semesterns badgäster. Alla barn har börjat skolan, deras föräldrar är tillbaka på jobbet. I luften en doft av sen augusti, vinden har kylt ner vattnet så de enda som badar är en och annan hund, som kommer strykande med ägarna långt bakom. Två koppar kaffe på en bänk, en mor och en dotter strosar ut på bryggan och lyssnar på kluckandet.

Fem dagar i Ludvika, fem efterlängtade semesterdagar. Långa sovmorgnar, starkt kaffe, skogstystnad, Budapestrulle, strosande på bokhandeln, god mat, gubbrock i nya högtalare, invigning av balkongmöbler, långa promenader och en bra bok.

Nu kliar det i hela kroppen av starta upp, börja om, ta tag i. Att vakna.

Imorgon ska jag träffa min nya frisör och titta på vad som kanske blir min nya lägenhet. Vill åka nuuuuu!!!

/Elin

4 kommentarer:

Kära Syster sa...

Tjoho! Vem behöver kamera när man skriver på det där viset?! Blir alldeles utvilad av att bara läsa om din vecka. Härligt!

Och nu väntar bäddsoffan här hemma på dig. Komsi komsi!

/A

Vilse sa...

Vad glad jag är att du inte kunde överföra bilder. Mitt mål i livet är att bevisa att talesättet "en bild säger mer än tusen ord" bara är skitsnack. Känns finfint att du jobbar på samma front där.

Låter som underbara dagar. Älskar budapestrulle.

Avslutningsvis ett stort HURRA för eventuell lägenhet!!

Kära Syster sa...

HURRA!

/E

Lugn. Det ordnar sig. sa...

Det låter härligt! Både semestern, och att vara redo för att dra igång. Jag ser fram emot att höra om hur det går för dig att börja musikhögskolan! :-)