torsdag 11 juli 2013

Vi kan kalla det förträngning

Antagligen borde jag ta tag i den enorma hög med kläder jag har framför mig, den som vi ska pressa ner i resväskan. Istället tänker jag längre framåt i tiden. På resan jag sak göra efter den här turen. Då ska minsann Strumpan och jag resa lätt och bekvämt utan att släpa på hela bohaget alls. Det kommer att bli semester från semestern och jag tänker redan nu ut de ultimata klädkombinationerna till det äventyret. Ännu lite senare ska jag på två bröllop vilket inte helt osökt får mig att irra in på klädsajter. Man borde verkligen passa på när det rea va?

fram
Bilder från COS.

bak
Nåväl, vad är en bal och allt det där. Tvättstugan ropar nu.

/Anna

2 kommentarer:

Vilse sa...

Det är inte omöjligt att jag också planerar kläder till den resan och jag börjar känna ett behov av att synka. När kommer ni hem från Norrland så att man kan prata livsviktiga detaljer som middagsklädsel?

Klart man ska shoppa när det är rea. Du kan väl inte gå på bröllop naken och att handla till fullpris när man inte måste är väl dumt.

Kära Syster sa...

Vilse: Jag har inte ens hunnit åka till Norrland än...:) Och finns det bara telefontäckning (vilket det gör nästan överallt) så svarar jag alltid i telefon. Just saying...

Just nu är mina klädpreferenser till Skåne mest att jag väljer bort alla brallor som går över magen. Det kommer att bli mycket sitta ner, både arbetslägervis och middagsvis. Naturligtvis?

/A