fredag 26 juli 2013

Stympad Syster Yster

Hörs klagoropen ordentligt över hela landet? Bra. Min iPhone har nämligen lagt av. Bara sådär. Jag minns inte ens var jag var, förutom att det var någonstans under vår fantastiska resa genom Lappland.  De fattas ohyggliga mängder bilder i min telefon, om jag skulle få i gång den. Berg, vatten och solsken som passerade framför ögonen på mig efter att den gett upp.

Min första iPhone. Den är numera gammaldags, rundad i hörnen, vit och fin. Jag hämtade ut den en varm sommardag mitt i en filminspelning och jag var så rädd att det skulle komma snuts på den att det var löjligt. Samtidigt viftade jag frenetiskt med den så fort jag fick tillfälle och pep "kolla vad fiiin!"

Det här skriver jag på Fotografens iPad, teknik saknas inte. Det är min iPhone som fattas mig. Om några timmar är norrlandsresan över. Då ska jag koppla telefon med dator för hjärtochlungräddning. Ett sista försök till återupplivning.

Jag har inte så stora förhoppningar.

Det var ändå dags för en ny.

/Anna

4 kommentarer:

Sandra sa...

Beklagar sorgen. Jag vet hur det känns. Men kan trösta dig med att man inte brukar sakna den gamla ett skvatt när man väl skaffat en ny. Så är tekniksorgen beskaffad.

L sa...

Beklagar sorgen. Min fina rosa telefon med knappar mötte asfalten och skärmen gick i tusen bitar, så nu har även jag en smart telefon. Inget ont osv...

Vilse sa...

Hoppas att du lyckades spara innehållet!

Kära Syster sa...

Tack för kondoleanserna!
Det enda jag hittills inte hittat är alla bilder jag fotat det senaste halvåret. Trist, men överlever.

/A