tisdag 12 mars 2013

Bevis för att kakan blev färdig och att Elin spelar nya låtar för mig

Japp, här är gott att vara. I Strumpans soffa, matad med nybakad nötkaka och hur mycket kaffe man vill. Det är en seg dag idag, har ännu inte kommit upp i halva dagsbetinget. Men här finns alla förutsättningar för att fixa det. Elin spelar för närvarande melodin vi för länge sedan hittade på till min bok och som hon då spelade in speldose-style. Nu har jag beställt att hon ska spela den på gitarr medan jag skriver, så hon letar frenetiskt efter de rätta ackorden. Det går mycket bra.Jag har svårt att hålla mig från internet och surfa efter speldosetillverkare som kan göra en speldosa till mig som spelar melodin, men okej. Jag skriver. Men om någon som läser här har tips så hit med dem bara.

/Anna

4 kommentarer:

Vilse sa...

Vad jag älskar såna här foton på er, en med laptop och en med gitarr, jag vill bara komma och vara med! Hoppas ni fick till en bra balans mellan trevlig/produktiv dag. =)

Kära Syster sa...

Kom Vilse! Kom och var med!
Och visst blev det en produktiv dag. Jag har förvisso 700 ord kvar till dagens beting och de kommer inte att skrivas. Däremot har Strumpan skummat igenom rubbet och bollat fram fortsättningen vilket effektiviserar jobbet i morgon... (spännande det här behovet jag har att bikta mig hela tiden...) Det går framåt!

/A

Villeosagamamman sa...

Jag var på Universeum idag med barnen och det är möjligt att jag inte varit i Göteborg sedan det begav sig med bokmässa och turkisk restaurant. Mina blickar gled bortåt Korsvägen och restaurangen där vi hade vår magiska afton. Jag kommer på mig själv med att längta rejält efter september och fler magiska aftnar och när ni och Vilse skriver såna här goa kommentarer till varandra då blir den längtan lite mer akut. Får jag vara med!? Jag kan sitta i ett hörn och nynna och komma med stärkande tillrop. Det vore sagolikt!
Kram, Katrin

Kära Syster sa...

Apeslut, kom allihopa! Magiska aftnar händer lite varstans, när man minst anar det.

/E