söndag 17 juni 2012

Maxad helg



I fredags sprang jag på stan i panik över vad jag skulle ha på mig på bröllopet igår och insåg att alla klänningar som inte är svarta eller vita eller kostar minst femtonhundra spänn, är sydda i en form som accentuerar mage och höfter. Kul, för det var exakt vad jag ville framhäva. Inte.

Istället klädde jag mig i det alternativ jag redan hade i garderoben som inte var svart eller vitt utan istället är prytt med höstlöv. Hittade en par gamla skithöga klackar till (som en gång orsakade att jag landade på knä när jag gjorde entré i en bar och fortfarande är känslig för lätta stukningar i vänsterfoten) och tillsammans med en kavaj som jag trots allt fick med mig under den plågsamma shoppingrundan i fredags, kände jag mig snygg.

Plus att det regnade lite vilket innebar att jag fick användning för mitt allra finaste paraply, voilá:

Gammalt är bäst!
I morse vaknade vi efter alldeles för lite sömn hos mina svärföräldrar i Ludvika och åt frukost med dem innan vi packade in oss i bilen och åkte hem till Stockholm eftersom jag – tadaa, jobbade i butiken idag. Eftersom det regnade så mycket att gatorna förvandlades till floder var det ganska tomt på kunder. Istället blev dagens höjdpunkt en inblick i lyftkranspussel. En lyftkran som har använts för att lyfta in delarna till den vansinnesstora lyftkran som monterats ihop på en innergård i närheten av butiken för att riva typ ett helt kvarter av city, plockades isär på gatan utanför. Olidligt spännande. För jag vill ju typ köra lyftkran.

Tuffa människor i neongult jobbar med lyftkran.
Okej, vars var jag nurå... Jo, sedan mötte jag upp Fotografen (som har filmat grejer till en trailer tillsammans med våra regissörer idag) och var behjälplig satt i en stol och åt chips medan han jobbade klart.

Och nu måste jag sova. Morgondagen kommer starta lika maxat som hela helgen har varit och jag är redan alldeles för trött och är uppe alldeles för sent.

Ps. Jag längtar verkligen efter att gå på bio nu. Kan se vadsomhelst bara det innebär att sitta nedsjunken i en röd plyschfåtölj...

/Anna

Inga kommentarer: