måndag 26 mars 2012

Den askgrå vardagen och de rosa silkesstrumporna som lyser upp den

Jag har inte bloggat så mycket på sistone. Dels har jag haft alldeles för mycket att göra, och dels känner jag mig så in i norden tråkig. Jag börjar skriva ett inlägg, men raderar det på en gång eftersom jag själv blir uttråkad av att läsa det. Jag tror att det hör ihop lite med det alldeles för myckna, det finns liksom ingen ork och då blir allt tråkigt. ... Jag ska nog radera det här snart.

Men, på den ljusa sidan, idag har jag shoppat använda kläder för vad jag tror är första gången! En kjol och en kofta blev det. Jag tänkte att det är dags. Jag provade en massa jackor också men hittade ingen, och precis när jag skulle gå sa hon i kassan att de hade fått in en ljus trenchcoat från Filippa K som skulle komma ut i morgon. Så nu är jag fast.

/Elin

2 kommentarer:

Kära Syster sa...

Vad menar du med att du har shoppat använda kläder? Låter spännande, är det inte second hand? Klart du är fast liksom.

Och på den här bloggen har vi en bred och förlåtande attityd till tråkiga inlägg, tycker jag att vi bestämmer. Se inlägget nedanför liksom...

/Anna

Kära Syster sa...

Okej, så jag babblar på då! Och jo, det är precis second hand jag menar. Fast retro, som man säger om man vill låta mer häftig än fattig.

/E