onsdag 25 juli 2012

Supervärmen från Tyskland i antågande

Hemma, hemma, jag är hemma och snurrar runt i förberedelse för nästa projekt; några repdagar på Värmdö och sen får jag tydligen finbesök så nu putsas det och fejas... i tanken i alla fall.

Köpenhamn var bra i alla fall, supervärmen från Tyskland (citat från löpsedel) anföll med full styrka men vi svettade oss igenom den. Två museer på en dag, parker, Christiania, långa lååånga sträckor till fots, tills vi tog en cykeltaxi. Min kompis såg gröna duvor också men det missade jag.

Nu svamlar jag, dags att lägga ner för idag. Godnatt!

/Elin

2 kommentarer:

Johanna sa...

Det är så sjukt, jag har aldrig varit i Köpenhamn. Aldrig. Trots att jag bor i Göteborg = ganska nära. Och älskar att resa. Och har varit i 54 länder. Men inte i den danska huvudstaden minsann.

ALLA verkar ju älska Köpenhamn, får verkligen känslan av att jag missat något :) Jag menar gröna duvor! Bara en sån sak.

Kära Syster sa...

Oj, då är det verkligen dags! Hur smidigt som helst med tåget, och vi bodde på ett billigt hotell som låg ett kvarter från järnvägsstationen. Att man sedan inte förstår ett dugg av vad de säger, det får man ju liksom ta...

/E