onsdag 11 juli 2012

Är det någon som smakar av jordgubbarna på Grand Hotel?

Fotografen har fått en ny hang up. Dåliga jordgubbar. Alltså sådana där som smakar mögel och kräks. Därför är det han och ingen annan som rensar jordgubbar här hemma för att säkerställa kvaliteten. Vilket resulterar i små bett i en och annan.


Och så funderar han över statistiken i att det i den här litern fanns tre dåliga jordgubbar. Fast mest är han bekymrad över hur det går till när man får jordgubbar på restaurang. Finns det någon som är anställd för att garantera att man inte får dåliga bär i efterrätten? Själv kan jag inte riktigt sluta skratta.

/Anna

4 kommentarer:

Sandra sa...

Men Berns mystiska melonmarinad tar priset när det gäller äcklig frukt. Faktiskt.

Kära Syster sa...

Eeewwww! Hade alldeles förträngt svettfrukten!

/A

Sandra sa...

Skönt. :)

Johanna sa...

Men grymt att ha någon som kollar dem innan man ska äta! På riktigt, är lite avis. Låter svinpraktiskt. Bara få de superba gubbarna serverade liksom.