Haha, fint att du delar med dig tycker jag. Om det känns bättre kan jag berätta att jag sitter och trycker på en burk jordgubbsmarmelad med kanel och basilika från (tror jag) 2012. Den är ännu oöppnad och ser ok ut. Däremot vågar jag inte öppna den, eftersom jag är rädd att den då kommer att bli dålig innan vi hinner äta upp den. Moment 22 i de nedre kylskåpsregionerna...
2 kommentarer:
Haha, fint att du delar med dig tycker jag. Om det känns bättre kan jag berätta att jag sitter och trycker på en burk jordgubbsmarmelad med kanel och basilika från (tror jag) 2012. Den är ännu oöppnad och ser ok ut. Däremot vågar jag inte öppna den, eftersom jag är rädd att den då kommer att bli dålig innan vi hinner äta upp den. Moment 22 i de nedre kylskåpsregionerna...
/Liv
Ha! Marmelad! Don't get me started. Men jag tänker att oöppnad går alltid bra.
/E
Skicka en kommentar