fredag 28 augusti 2015

Jobbar i studion idag


... Säger jag inte utan en viss ironi, för av någon anledning känner jag mig alltid som en femåring omgiven av leksaker jag knappt vet hur man använder. 

Jag lovade Syster Yster två teman till bokvideon idag (jag har kanske inte berättat om bokvideon? Vi gör bokvideo åt en vän!), men jag körde fast på det andra temat och kom på en låt i stället. Hoppas hon gillar den. 

/Elin

onsdag 26 augusti 2015

And… go!

Den där kören som jag leder startade igår, så nu är nog hösten igång! Även om huvudet fortfarande har semester. Önskar att jag hade en kavalkad med bilder av soliga balkonger, strandhäng, stjärnklara nätter, brädspel och musik att visa er men that is not how I do things. Fota, alltså, alla de där grejerna hände verkligen.

Det var ju som ett lyckokast att ha semester i augusti, månaden då solen alltid sken! Men idag får det gärna vara molnigt, för jag har en bokvideo att tonsätta.

Tjingeling!

(Japp, jag skrev precis tjingeling. That's how I do things.)

/Elin

tisdag 4 augusti 2015

Dags att ta tag i saker

Arbetslägret som blev min semester är över. Vi lämnade huset i skogen efter fyra veckor av byggdamm, rätt nöjda med vad vi åstadkommit (inneväggar, isolering, gjutning, färgskrapning, slangar draget för vatten och el, tak lagat etcetera etcetera i en halv evighet). I lördags landade vi hemma i stan där nya balkonger just monteras på vårt hus. Och upptäckte ett fint lager tegeldamm över hela lägenheten.

Dessutom har morgnarna hittills startat ungefär halv åtta när en entusiastisk byggarbetare drar igång något bensindrivet som sågar sig in i den betong och metall som vår yttervägg består av. Högst obehagligt. Måtte det snart vara över.

Juli, jag kommer inte sakna dig.
Augusti, jag hade större förhoppningar.

Och så var jag tillbaka på jobbet. Solen skiner utanför, himlen är blå och jag hade gärna suttit hemma på en färdigbyggd balkong och jobbat med benen i solen.

Har jag skrivit något i sommar då?

Tillåt mig: Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha! Nej. Naturligtvis inte.

Men på fredag. Då. VANKAS SKAPARHELG! Så vilken kväll som helst nu (ähum, ikväll?) ska jag göra en redigeringsplan för vad och i vilken ordning jag ska kickstarta skrivarhösten. Sedan tänker jag mig att det bara är att sjunka ner i skrivarsoffan hemma hos Hanna på lördagmorgon och sätta igång. Alternativt placerar jag mig på uteplatsen med benen i solen. Vilket som. Huvudsaken är att det är internetfritt.

Det blir bra till slut.

/Anna

måndag 3 augusti 2015

S-E-M-E-S-T-E-R


/Elin